25 Mart 2013 Pazartesi

Zara For Her Eau de Toilette

Herkese merhaba:) bugün sizlere çok ama çok sevdiğim bir parfümden bahsetmek istiyorum. Zara nın yeni sezonda da aynı isimle ama farklı bir koku olarak çıkardığı parfüm: for her. Evet zara artık bu kokuyu üretmiyor ve ben buna çok çok üzülüyorum:( o kadar mükemmel bir koku ki bundan sonra bunun kadar başka bir parfüm sevebilir miyim bilmiyorum. Kokuyu tarif etmek çok zor, vanilyamsı pudramsı hafif ama aynı zamanda ağır bir kadın kokusu. Bu kokuyu tek kelimeyle özetlersem asil bir kadın kokusu:) dibindeki azıcık kokuyu kokladığım zaman odunsu koku da var sanki ama pudralı o pembe koku daha baskın:) kutusundaki renk fark ediliyor mu bilmiyorum ama o renkte bir koku bu pardüm:)kesinlikle çiçek ya da meyve kokusu yok bu parfümde. Ben bayıldım:) keşke kaldırmasalardı.şimdi aynı isim altında başka bir koku üretmişler ama bununla alakası bile yok. Şişesi aynı adı farklı bir parfüm vardı ona baktım umutla ama o da değildi:(
Sizin bana bu tarzda ( eğer anlattığım kokuyu anlayabildiyseniz:))önerebileceğiniz bir koku var mı? Ya da zara nın bu kokusunu gören bilen duyan varsa lütfen haber versinnn:))

4 yorum:

  1. Zara parfümlerini bende çok seviyoruum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel kokular üretiyorlar keşke daha kalıcı olsa:)

      Sil
  2. Şu hayatta en sevmediğim 3 cümle "Sınırlı sayıda", "Üretimden kalktı" ve "Sınav klasikmiş" :P Gerçekten sinir bozucu bir durum, umarım eş ya da benzer bir koku bulabilirsin:)

    bojeleri.blogspot.com

    YanıtlaSil