2 Mart 2013 Cumartesi

Nivea Aqua Sensation günlük nemlendirici ve göz kremi

Niveanın Aqua Sensaion serisinden bu iki kremi sevgililer günü indirimiyle Migros'tan %50 indirimle almıştım. O zamandan beri her iki kremi de sabah ve gece yatmadan önce kullanıyorum ve fark hissedilir derece güzel:)






İlk krem günlük nemlendirici. Bundan göz kremine göre daha fazla memnun kaldım nemlendirici çok güzel, normal, karma ciltler için ama ben yağlı ciltliyim hiçbir yağlanma sorunu yaşamadım.Nemlendirici gayet güzel gece ve gündüz yeterince nemlendiriyor cildimi. normal cilt tipine sahip olanlar memnun kalacaktır bu kremden tavsiye ederim.kokusu çok yoğun ancak rahatsız edici değil bence yine de yoğun krem kokusundan hoşlanmayanlar memnun kalmayacaktır. Ürünün indirimsiz fiyatı 21 küsürdü.
Diğer krem ise göz çevresi kremi, bunun da nemlendirmesi güzel. Ayrıca göz altı morluklarını hafifleteceğii vaat etmiş ancak benim bu konuda çok sorunlu ir gözaltım olmadığı için fark edilecek birşey göremedim. Diğer vaadi ise haif kırışıklıklara karşı olması. Kırışıklık problemim de henüz başlamadğı için bu konuda da yorum yapamayacağım. Ancak unutmamak gerekir ki bu kremleri henüz cildimiz kırışmaya başlamadan önce kullanmamız gerekiyor:)) kısaca bu krem de nemlendirme konusunda oldukça başarılı geldi bana. Tabiki cilt tipimin aşırı yağlı olmasını da belirtmem gerek:)) Ürünün indirimsiz fiyatı 21 küsürdü.

4 yorum:

  1. Merhaba bir sorum olacaktı... Gözaltı morluğu sorunu yaşıyorum demişsin, makyajda göz altlarını kapamakta ne kullanıyorsun? Ben de aynı sorundan muzdaribim de :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim çok yoğun değil gözaltı morluklarım bu yüzden garnier gözaltı kapatıcısı yeterli oluyor:) güzel ferahlık veren bir ürün ama cok kapatıcı değil. Flormarın likit kapatıcısını deneyebilirsin cnm

      Sil
  2. bende günlük nemlendiriciyi kullanıyordum fakat yağlı bir cildim var o nedenle yazın bu bana pek yaramadı ben de yağlı ciltlerde matlaştırıcı etkisi olan yves rocher pure system bakım kremini aldım tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
  3. konunun eski olduğunu farketmemişim bile :D

    YanıtlaSil