8 Ağustos 2013 Perşembe

Son zamanlardaki alışverişler

Herkese merhaba:) hepinizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum:))bu postta son 2-3 hafta içinde yaptığım alışverişlerden bahsedeceğim. Alışverişte yer alan ürünlerin ayrıntılı postlarını daha sonra yapmayı düşünüyorum. Önce topluca bi bakalım.( bazı ürünleri eklemeyi unutmuşum:))
Bu fotoğrafta pek çok yerden yaptığım alışverişler var sırayla yazayım sizlere. Öncelikle en başta görülen ayakkabılar sıradan bir ayakkabıcıdan. Rengi modeli ve rahatlığı tam istediğim gibi olduğundan hemen aldım:) fiyatı 30 tl.
Koton Outlet: bu alışverişi de annemle dün yaptık. Aslında ona birşeyler almak için çıkmıştık ve ben de nasiplendim:)beyaz askılı bluz ile camel rengi bluzu aldım ki buna görür görmez bayıldım. Hakan Yıldırım tarafından Koton için tasarlanmış.

Fiyatı ise çok komik 15.90tl.(eski fiyatı 149.90 tl imiş) outlet mağazalarda harika eşler bulmak mümkün.
Beyaz askılı bluz ise 19.90tl.bunun da dantel detaylı olması hoşuma gitti:)

Koton' benim için alınanlar bu kadar.annem için aldıklarımız da çok güzel aslında belki onları da paylaşırım daha sonra. Kesinlikle çok karlı bir alışverişti. 2 pantolon 4 bluza 125 tl ödedik:)
Mango: beyaz dantel kısa ceketi bugün aldım. Daha önce internet sitesinde gözüme kestirmiştim zaten:)fiyatı %50 indirimle 64.95tl ye geldi:) ve ben buna bayıldım:))

Cüzdan ise 2 hafta önceki bir alışverişimden. Mango'nun çanta ve cüzdanlarına hastayız zaten. Çok kaliteliler. Bunun da fiyatı %50 indirimle 19.90 tl.
Bershka: bu indirim döneminde bershka'dan hiç zevkime göre birşey bulamadım malesef. Bu bileklik de sırf uygun fiyatından dolayı alındı aslında ama güzel bir parça olduğunu düşünüyorum. Fiyatı 3.95tl.(ilk fiyat 19.90 tl imiş.)

Zara: yine bugün aldığım ir ürün oldu bu parfüm. Zara'dan da bu sezon başka alışverişim yok. Parfümün kokusu harika. Çiçeksi fakat çok hafif olmayan sofistike bir koku:) zaranın parfümlerini kalıcılıkları dışında çok beğeniyorum zaten. fiyat: 17.95 tl

Fotoğrafta yer alan diğer ürünler ise bildiğimiz üzere Bayram için watsons'ın yaptığı %50 indirimden alınanlar. 
Watsons:
Rimmel stay matte pudra: zaten vazgeçilmezim stoklamak için aldım. Fiyat 6.50 tl.
Maybelline Rocket Volume Mascara: çıktığından beri merak edip rimel stoğumun kalabalıklığından dolayı alamamıştım. Gerçekten tüm övgüleri hak ediyor bu ürün. Fiyat: 10 tl.
Rimmel Apocalips Sıvı Ruj: celastal rengini aldım bu kez beğendim gerçekten:) fiyat: 6.50 tl
Rimmel Kate Ruj: merak ediyordum bu rujları da 16 numarayı attım sepetime:) fiyat:6.50 tl
Penti'den bugün aldığım babet çorabı: 4.90 tl. Kullandım ve rahat gerçekten penyeden yapılmış ve babetten kesinlikle görünmüyor:)
Rossman: dün yaptığım alışverişti. Kotondan çıkıp buraya uğradık. bu mağaza eskisehir e daha yeni açılmıştı ve ben hiç gezmemiştim rival de loop ürünleri güzel görünüyordu ama ben yine essence kere sardım:) beyaz göz kalemini gratislerde ne zamandır bulamıyordum. Görür görmez attım sepete:)fiyat:3.55tl
Liquid İnk Eyeliner: eyelinerım bitmişti daha önce kullandığım da essenceden buna benzer bir eyelinerdı. Bunun da fiyatı düşmüş güzel bir tesadüf oldu. Fiyat:3.50 tl.


Gratis: 
 the balm instain allık (pinstripe): ben bu allıkları sevdim ama renkler konusunda karasızlık yaşadım ben de olmayan erik/mürdüm renkli olanı aldım. fiyat:13.50.(%50 indirimle)
Golden rose eyeliner: eyelinerımın bittiğini söylemiştim bu eyeliner hakkında birkaç güzel yazı okudum ama benim ilk tecrübem pek hoş değildi:( fiyat: 7.80 tl (%30 indirimle)
Benri pamuklar ve flormarın beyaz mat ojesini resme eklemeyi unutmuşum.
Yves Rocher: Bu alışverişi de birkaç gün önce yaptım doğum günü kampanyasını değerlendirmek amacıyla. Bir alana bir bedava kampanyası ile daha önce kullandığım pure calmille yüz temizleme jeli ve toniği aldım.toniği daha önce kullanmadım deneyip yorumlarım mutlaka. Fiyatları 22.90tl . Fakat kampanya sebebiyle biri bedavaya geldi. Bio duş jeli ise doğum günü hediyesi:)
Benim son günlerde yaptığım alışverişler bu şekildeydi. Merak edip yorumlamamı istediğiniz bir ürün olursa yorum bırakın lütfen. Herkese tekrardan iyi bayramlar diliyorum:)
hoşçakalın..

7 yorum:

  1. güle güle kullan hepsi harika iyi bayramlar:))

    YanıtlaSil
  2. Off süper kazançlı bir alışveriş yapmışsın arkadaşım bayıldım beyaz bluzun tam sezonda devam eden dantel modasına uymuş fiyat desen harika uygun bir fiyatmış,
    mango cüzdanın da fiyatıyla ve rengiyle gönlümü fethetti..
    Watsons alışverişindede ayrı mest oldum Rimmel Apocalips ve Rimmel Katte rujun fiyatları aşır uygunmuş loeral ve maybeeline dalnda rimmeli unuttum ben :)) yves hediyende güzel güle kullan hepsini canım..
    İyi bayramlar dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) iyi bayramlar diliyorum ben de:))

      Sil
  3. instain allık hakkındaki yorumlarını bekliyorum, iyi bayramlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allık hakkındaki yorumlar kısa sürede blogda olacak:) iyi bayramlar:))

      Sil