17 Ağustos 2013 Cumartesi

Rimmel London Kate Ruj-16

Herkese merhaba:) Bugün Watsons'ın Bayram indiriminden aldığı ve o zamandan beri severek kullandığım Rimmel London'un Kate rujlarından 16 numarayı anlatacağım. Bu rujlardan daha önce hiç kullanmamıştım. Yani bu ruj benim ilk Rimmel rujum. Kate rujlar hakkındaki övgülerden dolayı almadan yapamadım. İyi ki almışım ve keşke bir kaç rengi daha alsaymışım diyorum şimdi:)
Ambalajın kalitesine diyecek yok zaten. Oldukça şık ve kaliteli tasarlanmış. Üzerindeki pembe Kate yazısı da onu çekici kılmış bence:)

Rujun yapısı yumuşacık. Rengini ilk sürüşte veriyor. Çiçek kokusu var sanki bu rujda:)

Rujun rengi çok değişik geldi bana. Çünkü ne pembe ne de nar çiçeği. Arada bir renk. Kabından baktığınızda nar çiçeğine dönük bir pembelik ağır basıyor.

Elime sürdüğümde ise böyle pembe görünüyor. Fakat dudağımda da bambaşka duruyor:) sanırım ten rengiyle alakalı biraz. Yani sizin ten renginize göre çok farklı renklerde görünebiliyor. 

Kalıcılık konusunda malesef başarısız. Sık sık tazelemeyi gerektiriyor. Bu siyah kaplı olanlar mat seri değil. Ama bana kalırsa bu renk mat görünüyor. Yani ben sürdüğümde dudağımda herhangi bir parlaklık göremedim.

Kate rujları sevdim ve indirimde nude ve bordo tonlarına bakacağım:)
Fiyat indirimsiz 12.90 tl. ( ben %50 indirimle 6.50 tl'ye almıştım.)

2 yorum: