11 Ağustos 2013 Pazar

Makyaj Malzemelerimin Düzeni

Herkese merhaba:) böyle bir post yapacağımı sanmıyordum aslında ancak makyaj malzemelerinin düzeni oda dekorasyonu gibi konularda yapılan postlar benim ilgimi çekiyor ve güzel fikirler veriyor bu sebeple ben de düzenimi sizlerle paylaşmak istedim:)kullanmadığım pek çok ürünü blog satışı ve çevredekilere dağıtma suretiyle elden çıkardım kalanlar bu kadar ve bana şu an için yeterli. Aslında ikea alex 9 lu çekmeceyi aldıktan sonra bu postu yapmayı planlıyordum ancak şu an için düzenim bu şekilde:)
Bu 4 lü bir komodinin ilk çekmecesi.diğer çekmecelerde çamaşır,çorap vs bulunuyor. İlk çekmece benim için yeterli.komodinin Üstünde de makyaj fırçalarım ve en çok kullandığım bakım ürünleri yer alıyor.




Bu da masa üstü düzeni: yves Rocher'den aldığım sepeti bu şekilde değerlendirdim.içinde real techniques fırçalarım, biodermam, yves Rocher'den aldığım temizleme jelim-toniğim ve hastası olduğum la roche posay Effaclar duo kremim var.

 Hasır beyaz sepette de günlük kullandığım göz temizleme suyu, vücut losyonu, Argan yağı,çeşitli tonikler, deodorant    gibi birkaç ürün yer alıyor.

4 yorum:

  1. Bayilirim makyaj düzeni yazilarina malzemelerin cok guzel bayildim :)

    YanıtlaSil
  2. Çok düzenli ve kullanışlı
    Ben de bi yerleşsem :) fikir ediniyorum simdiden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fikir verebildiğime sevindim canım:) yakında ben de taşınacağım düzenim tekrar bozulacak:(

      Sil