17 Nisan 2013 Çarşamba

Saç Bakım Rutinim.

Herkese merhaba:) Bugün size yenilenen saç bakımımdan ve çok memnun kaldığım iki üründen bahsetmek istiyorum. Down Under Natural's Argan Oil serisi çıktığından beri oldukça merak ediyordum. Down Under şampuanını ve sıvı saç kremini daha önce kullanıyordum ve oldukça da memnun kaldım. Ancak son zamanlarda saçlarım oldukça yıprandı ve ciddi bir bakıma ihtiyaç duyuyordu. Yaza doğru saçımın renginde biraz değişiklik yapıp karamel tonlarını denemek istiyorum. O zamana kadar da saçlarımı yoğun bakıma almaya karar verdim:) (saç rengim şu am çikolata kahve)
Benim 1 haftadır kullandığım 2 yeni ürün down Under Argan Oil şampuan ve maskesi. Kullandığım anda her ikisinden de çok çok memnun kaldım. Yumuşacık ipek gibi yaptı saçlarımı. Özellikle maskesine aşık oldum. Hem kokusu hem saçıma yaptığı bakım harika. Kırıklar üzerinde ciddi bir etkisi oldu 1 hafta içinde:)
Down Under sıvı saç kremini uzun zamandır kullanıyorum zaten bitmesine az kaldı. Bitince Argan Oil serisinin serumunu alacağım. Resimde görülen diğer ürün ise watsons tan aldığım Hindistan cevizli bir maske. Bundan çok memnun kalmadım çok nadir uyguluyorum. Kokusu ve saçımı yağlandırması hoşuma gitmedi:)
Ürünlerin fiyatlarına gelecek olursak: Argan Oil şampuan 11.75 (%20 indirimli)
Argan Oil maske 13.50 (%20 indirimli)
Down Under sıvı saç kremi 7 küsür şu anda (%20 indirimle)
Watsons Super Drug Hindistan cevizli maske 2.99 tl idi en son:)
Evet benim saç rutinim bugünlerde böyle:) bana saç bakımı konusunda tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa paylaşın lütfen:)
Sevgilerle:)






2 yorum:

  1. keşke o kadarcık şampuan benim metrelerce saçıma yetse :( bir haftada biter herhalde.. ama maskesini mutlaka deniycemm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence 1 aydan fazla gider canım :) tavsiye ederim mutlaka:))

      Sil