16 Nisan 2013 Salı

Real Techniques Core Collection


herkese merhaba:)bu yazıyı hazırlayıp hazırlamamakta kararsız kaldım çünkü real techniques fırçalar pek çok blogda yazıldı, yorumlandı. aynı şeyleri tekrar etmekten çekindim açıkçası. ama bu güzel fırçaların yorumları benim bloğumda da yer alsın istedim:)
alışverişimi daha önce de bahsettiğim gibi cloud10beauty sitesinden sipariş ettim ve 5 günde elime ulaştı.çok hızlı gerçekten:) bir daha ki siparişi gözümü karartıp amazon'dan vereceğim sanırım, çünkü fiyat farkı çok fazla:)
bugün yorumlayacağım fırçalar real techniques core collection set. içinde çok amaçlı kullanabileceğimiz 4 fırça bulunduğu için bu seti tercih ettim. çok çok kaliteli oldukları bence su götürmez bir gerçek. bu yüzden bu fırçalar bütün fırçalarımın pabucunu dama atmama sebep oldu:))

ilk fırçamız buffing brush: benim bu set içeriside kuşkusuz en beğendiğim fırça oldu kendisi. fondöten, pudra, higligter uygulamak için gayet uygun. özellikle fondöteni iz bırakmadan çok başarılı bir şekilde uyguluyor.
diğer fırça contour brush: ben bu fırçayı hem göz altlarıma pudra uygulamak hem de kontür yapmak için kullanıyorum her ikisini de çok başarılı bir şekilde uyguluyor. küçük bir fırça ama yüzünüzdeki kontür yapmak istediğiniz bölgelere tam oturuyor.

3. fırçamız pointed fondation brush: benim bu set içinde keşke olmasaymış dediğim ve hiç beğenmediğim fırça oldu kendisi. fondöten uygulamak için çok çok küçük. ben gözaltıma kapatıcı uygulamayı denedim ama çizgi çizgi iz bıraktı.sevmedim bunu kısaca
4. fırçamız detailer brush: çok amaçlı kullanılabilecek minicik bir fırça bu. çok çok sevimli:)ben bu fırçayı burun kenarları ve göz pınarlarıma kapatıcı uygularken ayrıca dudak kenarlarını aydınlatmak amacıyla kullandım. gayet başarılı:)
core collection başlangıç için alınabilecek güzel bir set.herkese rahatça tavsiye edebilirim:)
bir kere yıkadım fırçalarımı herhangi bir bozulma ya da dökülme yapmadı. serinin devamı tamamlamak istiyorum kısa sürede:)
fiyatı cloud10 beauty'de 24.99 Euro.
 

1 yorum:

  1. Bu fırçaları çok merak ediyorum. Çekilişte görünce çok sevindim:)

    YanıtlaSil