30 Nisan 2013 Salı

Maybelline Color Tattoo Pink Gold

Herkese merhaba:) uzun zamandır bloğa vakit ayıramadım malesef:( bu yazı da oldukça gecikti. Bu süre içinde ürünü yeterince kullandım yorumlamak için.
Biliyorsunuz ki bu renk Türkiye'de yoktu geleli 1 ay oldu. Ben ürünü odak Mağazası'ndan 11.75 tl ye aldım. Gratislere bakıyorum hala yok! Küçük yerel kozmetik dükkanları bile getirmişler gratis in hala ürünü getirememesi beni şaşırttı doğrusu.
Ürün yorumlarına gelecek olursak en beğendiğim özelliği rengi oldu. Harika bir pembe. Hafif altın ışıltılar mevcut. Kalıcılığını pek beğenmedim. Ben de başka color Tattoo yok o yüzden kıyaslama yapamam diğer renklerle ama elimde bu ürüne benzer essence stay all day krem farlar mevcut. Onların kalıcılığı daha başarılı ve gözde çizgi çizgi olmaması güzel. Bu ürün rengini hemen vermiyor ve çizgi çizgi oluyor malesef. Essence i kalıcılık vepigmentasyon konusunda daha çok beğendim. Tabii maybelline in diğer renklerini de denemek lazım kesin konuşmak için. Ürünü parmaklarımla uyguluyorum üstüne başka far uygulamıyorum. Ancak baz olarak da kullanılabilir.
Benim ürün hakkındaki yorumlarım bu şekilde. Sizler aldınız mı kullananlar varsa yorumlarınız merkez ediyorum:)

1 yorum:

  1. bu renge bayılıyorum :) güle güle kullan canım

    YanıtlaSil