24 Haziran 2013 Pazartesi

Blog Satışı

Alıp da kullanmaya vakit bulamadığım ya da bir miktar kullanıp artık kullanamayacağımı düşündüğüm ürünler var bu kez arkadaşlar

Zara parfüm daha yeni aldım postlarımı inceleyip görebilirsiniz kokusu gayet hoş ama ben nedense bu korkuyla barışamadım yalnızca iki kez kullandım ne kadar kullanıldığı umarım görülüyordur. 50 ml. Ben 22,95 e almıştım.bendeki fiyatı 15 tl.



The balm balm shelter renkli nemlendirici: yarısından çoğu duruyor. Yaz geldi ve bu ürün benim yağlı cildim için hiç uygun değil. Rengi light/medium. Satış fiyatı 10 tl.




the balm tıme balm primer: mükemmel bir baz bence bu ama yazın makyaj yapamıyorum ve bu da kalacak. yarısından çoğu duruyor. 10 tl.
essence clear mat fondöten: hiç kullanılmadı. yağlı cilt için oldukça ideal rengi açık geliyor malesef: 3.50 tl

4 yorum:

  1. Selam canım:)
    BenTime Balm primer ve Essence fondöteni almak istiyorum:) ne yapmam gerekiyor? Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mrym1_9682@hotmail.com adresine mail atarsanız iletişim kuralım:)

      Sil
  2. Meryemciğim merhaba tekrar:)) biraz rahatsızdım ancak bugün alabildim yolladıklarını:) minik hediyelerin için de çok teşekkür ederim ♥ hele o minik lipglossa bayıldım!:))
    Yves Rocher'i deneyip ben de yazayım hem:))
    Tekrar görüşmek üzere, güzel kal mutlu kal:)) emailden devam;)

    YanıtlaSil
  3. Meryemciğim merhaba tekrar:)) biraz rahatsızdım ancak bugün alabildim yolladıklarını:) minik hediyelerin için de çok teşekkür ederim ♥ hele o minik lipglossa bayıldım!:))
    Yves Rocher'i deneyip ben de yazayım hem:))
    Tekrar görüşmek üzere, güzel kal mutlu kal:)) emailden devam;)

    YanıtlaSil