19 Haziran 2013 Çarşamba

Avon Argan Yağlı Saç Serumu

Herkese merhaba:) bugün methini çok duyduğum bir ürünü aldım sonunda ve sizlerden belki kullananlar vardır diye merak ettim. Aslında bu serum hakkında çok iyi yorumlar okudum ama benim saç tipim oldukça yağlı daha fazla yağlandırmasından korkuyorum. Bakalım deneyip göreceğiz. Ben gibi yağlı saç tipine sahip olanlar kullandığınız saç bakım ürünlerini merak ediyorum:) zira saçlarımı yeni kestirdim ve sağlıklı bir şekilde uzamasını istiyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)
Ürün fiyatı: 6 tl.

11 yorum:

  1. Güle güle kullanın. Bende bugün avon katalogunda gördüm. 2 tane sipariş ettim. 2mizede iyi gelir inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım işe yarar canım sen de güle güle kullan:)

      Sil
  2. Yeşilini kullandım bitirdim harika diyebileceğim bir ürün,saçlarımı yeni kestikdikten sonra uygulamıştım haftada 2gün yeterli oldu,zaten hiç bir kremi böyle yağlı ürünleri diplere sürme asla canım ozaman yağlandırır,uçlarına sür yedirerekten ozaman güzel geldiğini görüceksin.yumuşak uçları olucak böylece kırılma olasılığı az olucak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için:) deneyeceğim güzel bir ürüne benziyor:)

      Sil
  3. Avon almasaydin keske, ben boykot ediyorum o markayi hayvan deneylerinden dolayi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım bu konuya dikkat edilmesi gerekiyor ben de uzun yıllar down Under kullandım bu sebeple ama hangi markaya elimi attıysam bu konu fos çıktı yapmıyoruz diyenler de yapıyorlar yasal olmayan şekilde kısa sürede tüm markalar bu kötü olaya. Son verirler umarım:(

      Sil
  4. Bende yaglı saclara sahibim hatta şöyle söyliyim hergün yıkarım yoksa cıkamam dısarı bırazda psikolojık sanırım neyse:) yesıl olanını uzun suredır kullanıyorum uzun saclara sahıbım ama ıkı pompa avucuma sıkıp ellerımle uc kısımlarına uyguluyorum hıc yaglanma problemı yasamadım bu sefer argan yaglısını denemek ıstıyorum gule gule kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım:) gelen yorumlar güzel genelde hemen bir adet daha alıp stok yapayım en iyisi:)

      Sil
  5. Bende seviyorum bu ürünü. Mis kokulu ve uygun fiyatlı :)
    Sadece saç uçlarında ve saç boylarında kullanırsan sıkıntı yaratmaz canım :)

    YanıtlaSil
  6. çok memnun kaldım bundan 2. kutuyu aldım hatta..

    YanıtlaSil
  7. Merhaba,
    Bu ürün nasıl bilmiyorum ama ben uzun zamandır Nashi kullanıyorum.Saçlarımı yağlandırmadan ve ağırlaştırmadan canlandırdı. Gayet memnunum,kokusu da harika, tavsiye ederim.

    YanıtlaSil