17 Mayıs 2013 Cuma

Real techniques starter set

Herkese merhaba geçen hafta gelmişti fırçalarım:) 1 haftadan fazla zamandır kullanıyorum ve artık yorumlamak istedim:)
Bu seti cloud10beauty sitesinden 24.99€ ya aldım.siparişim 6 günde evime ulaştı:) yorumlara gelecek olursak,
En tombış fırçamız deluxe Crease brush: ben bı fırçayı ne sevdim ne sevmedim. Çok arada kaldım. Çok sık tok bir fırça. Ancak benim Crease bölgeme çok büyük geliyor. Bu yüzden çok dağılıyor far belki de ben beceremedim henüz bunu kullanmayı ama bu fırçanın seveni çok
Diğer fırçamız base shadow brush: güzel bir fırça görevini yapıyor. Ayrıca dağıtma ve karıştırma için de kullanılıyor. Kısaca sevdim bu fırçayı ancak dağıtma işini genellikle the balm fırçayla yapıyorum o fırça bu konuda daha başarılı bence. (The balm give Crease A Chance brush)
Pixel-point eyeliner brush: eyeliner fırçası için biraz kalın olduğu söylenebilir ama bence eyelinerlarının gerçekten güzel uyguluyor bu fırçayı da beğendim:)


Brow brush: benim bu set içinde en çok beğendiğim fırça oldu bu bayıldım tek kelimeyle. Kaşlarınızı çok doğal olarak doldurmanız mümkün bu fırçayla:)
Accent brush: bu fırçayı da beğendim:) göz pınarlarınızı aydınlatabilir ve göz altlarınıza rahatça far uygulayabilirsiniz. Ben eyeliner da denedim gayet başarılı buldum:)



2 yorum:

  1. Canım fırçalarını iyi günlerde kullan..Bayıldım bende..banada beklerim http://hoopbidunya.blogspot.com/

    YanıtlaSil