27 Mayıs 2013 Pazartesi

Koton Alışverişi (ufak bir değişiklik)

Herkese merhaba:) bu aralar alışveriş yazılarından gidiyorum bakalım artık bir son versem iyi olacak:) bütçem iyice sarsılacak yoksa:))
Geçtiğimiz Cumartesi koton outletten bir alışveriş yapmıştım biliyorsunuz ki. Maalesef fotoğrafları çektikten sonra aldığım kot pantolonda defo olduğunu gördüm.( diğer ürünlerim sapasağlam:))koton outlet bana uzak bir daha oraya gitmem çok zordu. Bana yakın olan koton dan değiştirmeyi denedim ve değişim oluyormuş. Ben de bu güzel krem el çantasının siyahını outlette de görmüş ve beğenmiştim ama orada bu renk yoktu. Bu rengi görünce de almak kaçınılmaz oldun artık. Şansıma tüm çanta ve ayakkabılarda %30 indirim olduğunu öğrendim:) sonuç olarak defolu kot pantolonumu bu güzel çantaya değiştirmiş oldum:)
Çantanın indirimsiz fiyatı 59.90tl. İndirim ne zamana kadar devam edecek dediğimde kesin bir yanıt alamadım:) ilgilenenler varsa kısa koton mağazalarına bir göz atmalarını tavsiye ederim.

Bu arada önceki yazımda soran bir arkadaş vardı outlet mağaza ile normal mağaza çok fark ediyor mı diye bugün farkettiğini gördüm. O  alışverişte aldığım kolyeler normal koton Mağazası'nda 20 tl idi. Ben outletten yarı fiyatına almış oldum. Ha unutmadan outlet kotonlarda 3 al 2 öde kampanyası devam ediyor:)
Resimlerin karanlık çıkmasından dolayı da affedin malum gece yarısı postu oldu bu :))
Hepinize bol alışverişli günler:))

8 yorum:

  1. Rengi çok güzel canım güle güle kullan bu arada kotonun outlet olmayan magazalarında bıle fıyat farklılıkları söz konusu :/

    http://suvemakyaj.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım:) evet haklısın mağazadan mağazaya fiyat farkları var nedense:(

      Sil
  2. çok beğendim canım çok güzel iyi günlerde kullan benim bloğumada beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım:) hemen ziyaret ediyorum bloğunu:)

      Sil
  3. outlet ile asıl mağaza farketmez mi hiç :) sezona çıkmamış 100 liralık elbiseyi, outletinden 20tl ye almıştım. daha böyle bir sürü şey aldım , ilk aklıma gelen bu elbiseydi :)
    güle güle kullanın
    www.kontesce.com

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim:) uzak da olda outlet e gitmekte fayda var o zaman:)

    YanıtlaSil