25 Şubat 2013 Pazartesi

essence stay all day farlar

Essence markası gratislere yeni geldiğinde bu fuarlardan bir tane alıp denemiş ve çok beğenmiştim. Essence in bazı ürünlerindeki 3.50 tl kampanyasına bu farlar da dahil olunca koleksiyonun tüm renklerini aldım. Farlar krem yapıda, ne çok sert ne de çok yumuşak.uygulaması kolay ancak fırçayla uygulanması çok başarılı sonuç vermiyor. En iyi sonucu Parmaklarınızla elde edebilirsiniz. Kalıcılığı konusunda ise çok başarılı olduğunu söylemeliyim. sabah sürdüğüm far akşam saatlerinde hala ilk sürülmüş gibi yerli yerindeydi:)
Seride toplam 9 adet renk var ama keşke daha fazla renk olsaydı.


Farların ayrıntılı swatchlarını internetten bakabilirsiniz ben göstermedim çünkü kameram çok net algılamıyor renkleri. Bu farlar içinde benim en beğendiğim renkler en üstteki ve en alttaki renk oldu.
Pembe tonlu olan alttaki rengi hemen her gün kullanıyorum far bazı gibi. Kalıcılık konusunda dediğim gibi çok başarılılar.denemenizi tavsiye ederim.


Koton ve Derimod indirimi...

Geçen hafta yaptığım bu alışveriş ile bot arayışım son bulmuş oldu:) hem de çok severek aldım. Kaban ise koton u gezerken fiyatına görüp dayanamadığım bir ürün oldu ama bu da çok içime sindi. Umarım siz de beğenirsiniz:))
Derimod bot: 230 tl den 99 tl ye
Koton kaban : 99 tl den 49 tl ye düşmüştü.
Herkese mutlu bir hafta diliyorum, hoşçakalın:)))



24 Şubat 2013 Pazar

İlk çekilişimmm:))(Kapandı)

Bloğum henüz çok yeni:) bu da ilk çekilişim olacak fazla bir ürün yok ancak çam sakızı çoban armağanı olsun benden kazanacak kişiye:) ileri de daha güzel daha kapsamlılarını yaparım inşallah:)
Ürünler resmindeki gibi. Fazla bir şey yazmaya gerek yok sanırım. Ürünlerin tamamı kullanılmamış yalnızca renklerine bakmak amaçlı denenmiştir.
Çekilişimi kazanmak için yapmanız gerekenler:
1-izleyicim olmanız
2-bloğunuzda duyurmanız ( bloğu olmayanlar Facebook ya da Twitter dan duyurabilirler. Hiçbir yerde paylaşamıyorsanız sorun değil, izleyicim olun yeterli::))
Tabiiki bu yazının altına mail adresinizde birlikte yorum bırakmayı da unutmayın.
Çekilişin bitiş tarihi 8 ya da 10 Mart
Kargo kazana ait olacak.
Herkese bol şans:))

8 Mart indirimi wishlist'im:))

Benim 8  Mart indiriminde almayı düşündüğüm ürünler...kimisi sürekli kullandığım ürünler kimisi de henüz denemediğim ürünler. Bakalım hangileri benim olacak:))


Bu arada bloğum henüz çok yeni desteklerinizi bekliyorum:) bloğumun daha fazla izleyiciye ulaşması için de yakında bir çekiliş düzenleyeceğim:) ayrıntılar yakında blogda olacak. Hoşçakalınn:))